Home

Termeni si conditii

Conditiile de utilizare se refera exclusiv la site-ul www.anuntz.ro.
Daca nu sunteti de acord cu conditiile de utilizare a site-ului, va rugam nu utilizati acest site.
Continutul site-ului www.anuntz.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma fara permisiunea anterioara scrisa a CODRA ELECTRIC SRL. Materialele publicate si continutul www.anuntz.ro pot fi utilizate in scop personal, dar se interzice comercializarea acestora.
CODRA ELECTRIC SRL nu este responsabila pentru prejudiciile aduse prin folosirea neautorizata a informatiilor de pe www.anuntz.ro. CODRA ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a face modificari in materialele si continutul www.anuntz.ro in functie de schimbarile ce au loc cu privire la actiunile si proiectele desfasurate.
CODRA ELECTRIC SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul si structura site-ului fara preaviz.

Anuntul va fi creat prin completarea unui formular, disponibil pe site, care sa contina:

 • datele reale de contact ale Utilizatorului;
 • descrierea (inclusiv fotografiile) reala a produsului care face obiectul Anuntului;
 • pretul.

Drepturile si Obligatiile furnizorului (Anuntz.ro)

Anuntz.ro se obliga sa publice toate Anunturile transmise de catre Utilizatori prin intermediul Website-ului care sunt conforme cu prevederile/conditiile impuse prin prezentul document.

Operatorii Anuntz.ro pot modifica partial Anuntul astfel incat acesta sa indeplineasca conditiile impuse prin prezentul document pentru a putea fi mentinut postat pe Website.

Anuntz.ro nu ofera nicio garantie Utilizatorilor ca Website-ul va fi disponibil neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori. Anuntz.ro nu va fi responsabil pentru neafisarea Anunturilor sau intreruperea afisarii acestora din cauze ce exced in orice mod controlului sau si nici pentru pagubele directe si/sau indirecte pe care Utilizatorul le-ar putea suferi din aceasta cauza.

Anuntz.ro nu este responsabil de intarzierile cauzate de defectiuni tehnice aparute la nivelul colaboratorilor si/sau partenerilor sai.

Anuntz.ro nu poate fi tras la raspundere pentru activitatile Utilizatorilor, in special pentru furnizarea de continut eronat cu privire la datele produsului sau serviciului ce face obiectul Anuntului.

Anuntz.ro isi rezerva dreptul de a sterge sau modifica partial un Anunt in cazul in care se constata ca acesta incalca Termenii si Conditiile in orice mod, in special in cazul in care acesta are un continut considerat jignitor sau calomnios, constituie concurenta neloiala, incalca drepturile de proprietatea intelectuala ale unei terte persoane sau este contrar bunelor practici, care actioneaza in detrimentul Anuntz.ro, ori incalca in orice alt mod vreo prevedere legala. De asemenea Anuntz.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment si alte portiuni din continutul Website-ului.

Anuntz.ro are dreptul de a sterge orice anunt sau de a bloca conturile in cazul in care exista suspiciunea ca prin intermediul anunturilor publicate sau a conturilor create s-au adus sau se pot aduce prejudicii referitoare la securitatea activitatilor altor utilizatori ai serviciului. De asemenea, in cazul in care anuntul afecteaza in mod negativ reputatia Anuntz.ro sau sunt in orice alt fel daunatoare pentru Anuntz.ro.

Anuntz.ro declara ca este titularul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala in legatura cu Website-ul, in afara Anunturilor publicate pe Website de catre Utilizatori, cu privire la care Utilizatorii acorda Anuntz.ro un drept neexclusiv de utilizare si punere la dispozitia publicului in conditiile prevazute in acesti Termeni si Conditii.

Anuntz.ro nu isi asuma niciun fel de raspundere pentru continutul sau veridicitatea Anunturilor publicate.

Anuntz.ro nu garanteaza in niciun fel si nicio masura pentru calitatea, cantitatea, disponibilitatea sau orice alte aspecte ale produselor descrise in Anunturi.

Potrivit legislatiei in vigoare, Anuntz.ro are obligatia sa informeze de indata autoritatile publice competente despre activitatile cu aparenta nelegala desfasurate de destinatarii serviciilor sale sau despre informatiile cu aparenta nelegala furnizate de Utilizatorii Website-ului.

Anuntz.ro va putea efectua teste si analize statistice in vederea optimizarii si eficientizarii politicilor practicate si in scopul imbunatatirii in mod obiectiv si nedescriminatoriu a activitatii siteului si a experientei utilizatorilor , fara ca Anuntz.ro sa aiba obligatia de a informa utilizatorii cu privirea la efectuarea testelor sau la rezultatele acestora. Orice utilizator care nu doreste sa faca parte din grupul de utilizatori care in mod aleatoriu ajung sa participe in aceste teste sau orice alt utilizator care considera ca este dezavantajat de o astfel de initiativa, are dreptul sa solicite lamuriri privind statutul sau, urmand ca Anuntz.ro sa depuna toate diligentele pentru a reglementa situatia sesizata, atata timp cat solicitarea utilizatorului se dovedeste a fi una indreptatita.

Valabilitatea unui Anunt pe site este de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire la sfarsitul acestui termen.

Drepturile si Obligatiile Utilizatorului

Utilizatorul are dreptul de a beneficia in intregime de serviciile siteului www.anuntz.ro, atat timp cat nu se constata o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

Utilizatorul isi asuma raspunderea pentru continutul Anunturilor publicate si declara ca acestea corespund cu starea reala si juridica a produsului ce face obiectul Anuntului si ca nu incalca drepturile Anuntz.ro si/sau ale unor terte persoane.

Utilizatorul declara pe propria raspundere ca este titularul tuturor drepturilor de proprietatea intelectuala, inclusiv al drepturilor de autor in privinta continutului publicat, inclusiv fotografii, si este de acord ca acesta sa fie pus la dispozitia publicului de Anuntz.ro pe toate si oricare dintre platformele sale online, si prin alte mijloace, cum ar fi: comunicate de presa, televiziune, bannere, panouri publicitare si Internet.

Prin completarea formularului si/sau transmiterea Anuntului prin alte mijloace catre Anuntz.ro spre punere la dispozitia publicului prin intermediul Website-ului, Utilizatorul declara ca este de acord in totalitate si neconditionat cu Termenii si Conditiile.

In afara informatiilor legate de propriul Anunt, Utilizatorului ii este strict interzis sa preia orice informatii de pe Website in vederea republicarii totale sau partiale sub orice forma, fara a avea acordul in scris al Anuntz.ro in acest sens.

Utlizatorilor le este interzisa creearea de conturi multiple pe Website in scopul evitarii limitelor de anunturi publicabile gratuit in anumite categorii. Anuntz.ro isi rezerva dreptul de a face verificari pentru identificarea eventualelor conturi multiple, utilizand adresele de e-mail, numerele de telefon si adresele IP introduse de Utilizatori.

In cazul in care sunt identificate conturi multiple apartinand aceluiasi Utilizator, Anuntz.ro va avea dreptul neingradit de stergere a acestora. In acelasi timp, Anuntz.ro va avea dreptul de a lua masuri suplimentare precum stergerea anunturilor si restrictionarea accesului la serviciile Website-ului impotriva Utilizatorilor care fac uz de astfel de practici.

Verificarea/moderarea Anunturilor

Verificarea/moderarea Anunturilor publicate pe Website de catre Operatorii Furnizorului are ca scop inlaturarea Anunturilor incomplete, evident incorecte si/sau care nu respecta prevederile Termenilor si Conditiilor (au un continut jignitor sau calomnios, sunt contrare bunelor practici etc.), incercand astfel sa se ofere celorlalti Utilizatori un numar cat mai mic de Anunturi eronate.

Nu este permisa publicarea mai multor Anunturi pentru acelasi Produs.

Nu este permisa stergerea si republicarea Anunturilor cu acelasi continut.

Un Anunt este valabil pentru un singur Produs. Nu sunt admise spre publicare Anunturi care fac referire la mai multe Produse.

Nu pot fi publicate Anunturi false, interpretabile sau care contin date cu caracter personal in cadrul descrierii lor.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin preturi considerate neserioase de catre Furnizor (de ex, dar fara a se limita la: preturi de 1 leu, preturi mult inferioare pietei/statisticilor aflate la dispozitia Furnizorului).

Nu sunt admise spre publicare Anunturi care contin poze preluate din alte surse (pozele care prezinta sigla altor site-uri, inscrisuri sau poze cu titlu de prezentare oferite de producatori sau alte agentii media cu privire la obiectul Anuntului), cu exceptia produselor sigilate.

Nu sunt admise spre publicare Anunturi pentru:

 • droguri, obiecte si materiale erotice sau obscene
 • alcool si bauturi alcoolice
 • tigari si produse pe baza de tutun
 • servicii ghicitoare, clarvazatoare, tarot si alte activitati similare
 • bunuri obtinute prin furt, jaf, inselatorii sau alte tipuri de infractiuni
 • bunuri periculoase pentru sanatatea si viata umana
 • bunuri inexistente
 • animale pe cale de disparitie
 • matrimoniale, sex platit, videochat, masaj erotic sau alte servicii asemanatoare
 • oferte de locuri de munca care implica masaj erotic, sex platit sau activitati de videochat
 • oferte de job tip multi-level marketing/network marketing sau joburile de tip lucru de acasa prin Internet
 • produse contrafacute sau replici ale unor produs originale
 • cererea de bunuri sau servicii, cu exceptia celor ce se incadreaza in categoria Locuri de munca
 • materiale explozibile, articole pirotehnice (focuri de artificii, petarde)
 • muzica, filme, software sau alte bunuri care incalca drepturile de autor si proprietate intelectuala
 • lucrari de diploma sau ajutor in scrierea unei lucrari de diploma
 • servicii de imprumut, amanet, credite sau camata, camatarie sau alte activitati similare
 • produse farmaceutice si medicamete cu exceptia suplimentelor alimetare, vitamine, medicamente pe baza de plante
 • organe umane
 • arme din categoria armelor si munitii letale/neletale (arme militare, arme de vanatoare, arme de asomare, arme cu tranchilizante, arme de colectie, arme de panoplie) si arme albe (baionete, sabii, spade, florete, pumnale, cutite, sisuri, boxuri, castete, arbalete, arcuri, bate, măciuci si bastoane telescopice).
 • arme si munitii letale/neletale care nu respecta Dispozitiile prevazute de catre Legea nr.295/2004 privind regimul armelor si al munitiilor.
 • jocuri de noroc, tranzactii virtuale
 • servicii de deblocare iCloud
 • bunuri ce se afla in afara tarii
 • anunturi tip oferta de munca: actori in filme pentru adulti.
 • comercializarea cainilor din rasele pit bull, boerbull, bandog si metisii lor
 • Anunturile de comercializare a animalelor de companie trebuie sa respecte legile: 227/2002 pentru aprobarea programului de gestionare a cainlilor fara stapan, Legea 60/2004 pentru Ratificarea Conventiei Europene pentru protectia animalelor de companie, Ordonanta de urgenta 55/2002 pentru Regimul de detinere a cainilor periculosi sau agresivi.
 • Nu pot fi publicate anunturi care contin link-uri catre alte website-uri concurente.
 • Nu este permisa manipularea cuvintelor cheie din continutul Anuntului (introducerea in titlul sau descrierea anuntului de cuvinte cheie care nu au legatura cu Produsul / serviciul oferit).
 • Nu pot fi publicate Anunturi in alta limba decat cea Romana sau care contin un limbaj necorespunzator.
 • Nu se admit Anunturi care contin ca date de contact numere de telefon cu suprataxa.
 • Nu sunt permise mesajele electronice nesolicitate (denumite general spam). Orice anunt care incurajeaza aceste mesaje sau ofera loc de munca pentru trimiterea lor va fi dezactivat.
 • Toate anunturile, fie ele active pe site sau blocate la moderare sunt verificare de catre Furnizor, iar anunturile care nu respecta Termenii si Conditiile site-ului vor fi sterse de pe site, in cel mai scurt timp posibil si in anumite cazuri pot fi luate masuri de blocare a contului din care s-au publicat.
 • Ca urmare a constatarii nerespectarii oricaror dintre prevederile prezentului document de catre oricare dintre Anunturile publicate pe Website (inclusiv cele platite pentru a fi promovate sau platite deoarece depasesc numarul de anunturi gratuit premise in anumite categorii), Operatorii Furnizorului vor avea dreptul, in functie de situatia concreta, de la caz la caz:
  • fie sa modifice partial Anuntul, in masura in care acest lucru este posibil, astfel incat sa se evite stergerea Anuntului respectiv de pe Website si sa se indrepte erorile sau neadvertentele constatate;
  • fie sa se intrerupa continuitatea publicarii Anuntului prin refuzarea lui. Refuzarea Anuntului inseamna dezactivarea postarii acestuia de pe Website.
  • In cazul refuzarii Anuntului si stergerii acestuia de pe Website, Utilizatorul va fi informat in scris prin e-mail despre motivul refuzului, acesta avand posibilitatea de a remedia problema si a republica Anuntul.

POLITICA NOASTRĂ DE CONFIDENTIALITATE


Noi, la CODRA ELECTRIC SRL ( "Noastră" sau "Noi") respectăm confidențialitatea datelor dvs. și ne angajăm să aveți dreptul la prelucrarea și protejarea legală a informațiilor dvs. personale. Politica de Confidențialitate e menită să vă ofere o explicație clară despre modul în care folosim datele dvs. personale sau orice alte date pe care le putem colecta de la dvs.

Puteți fi siguri că protejăm informațiile pe care le colectăm. Prin utilizarea site-ului noastru, acceptați colectarea, folosirea și permisiunea de a avea acces la datele dvs., în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

Politica de confidențialitate este revizuită și actualizată periodic. Cel mai recent, ne-am schimbat Politica de Confidențialitate pe 22 mai 2018. Pentru mai multe informații, consultați arhiva noastră.

DE CE COLECTĂM DATELE DVS.?

Folosim datele pe care le colectăm pentru a vă oferi servicii și pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre; să vă ajutăm prin trimiterea de notificări, oferte și promoții; pentru a proteja drepturile și interesele noastre, precum și pe cele ale terților și pentru a respecta cerințele legislației in vigoare.

Noi folosim informațiile dvs. pentru a:

 • procesa aplicațiile și oferi servicii;
 • confirma identitatea dvs. (aceasta poate include, de asemenea, utilizarea recunoașterii feței, a vocii, a amprentelor digitale sau a altor tehnologii biometrice, precum și a sistemelor de identificare online);
 • identifica, preveni și evita fraudele, spălarea banilor, finanțarea terorismului și a altor activități criminale;
 • vă contacta, inclusiv pentru a vă informa despre orice schimbări legate de noi, serviciile noastre sau relația noastră contractuală;
 • administra diversele servicii pe care le oferim,
 • asigura și îmbunătăți calitatea serviciilor;
 • gestiona și îmbunătăți site-urile web, menține siguranța și asigura că tot conținutul este afișat pe ecran în cel mai eficient mod posibil;
 • dezvolta și oferi noi servicii;
 • utiliza activități statistice și de cercetare de piață, a măsura sau detecta performanța anunțurilor pe care le oferim și a vă oferi anunțuri relevante;
 • promova produsele și serviciile companiei (pe site-uri web și pe dispozitive mobile, prin poștă, prin e-mail, telefon sau SMS), alte companii din grupul nostru și terțe părți, inclusiv personalizarea și adaptarea ofertelor noastre la preferințele dvs. personale;
 • orice altă utilizare legitimă care este relevantă pentru relația noastră cu dvs.

Colectăm datele dvs. personale într-un mod legitim și motivat în conformitate cu cadrul legal aplicabil, și anume:

 • În scopul încheierii și / sau punerii în aplicare a unui contract cu dvs.; sau
 • Pe baza consimțământului dumneavoastră, atunci când este necesar - consimțământul dvs. va fi solicitat în prealabil, dacă este necesar, înainte de prelucrarea datelor dvs. personale; sau
 • Să ne îndeplinim obligațiile care decurg din reglementările aplicabile; sau
 • În scopul intereselor noastre legitime, cu excepția cazului în care interesele și drepturile dumneavoastră au prioritate față de interesele noastre.

CUM COLECTĂM DATELE DVS.?

Colectăm informațiile în doua moduri:

 1. Când ne oferiți informații, de exemplu prin completarea datelor pe site-ul noastru, rețelele sociale, poștă electronică, e-mail, telefon, chat live sau în orice alt mod,
 2. Automat, atunci când utilizați site-ul sau produsele noastre

O mare parte din colectarea noastră automată de date se face prin utilizarea cookie-urilor, a semnalelor de urmărire sau a altor tehnologii similare. Pentru mai multe informații, consultați politica privind cookie-urile și cea de urmărire.

CE INFORMAȚII PRIMIM DE LA DVS.?

Datele pot fi colectate și prelucrate în timp ce utilizați site-urile web, aplicațiile mobile sau utilizând serviciile noastre sau atunci când comunicați cu noi prin alte mijloace. Putem colecta informații cum ar fi numele, identitatea, data nașterii, sexul, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon, datele despre ocupația dvs., adresa IP, identitatea dispozitivului dvs.,informații despre locație, informații financiare și de facturare, etc.:

1. Informații furnizate de dvs.:

Putem colecta toate informațiile pe care ni le furnizați:

 • Când vă înscrieți pe site-ul nostru, folosiți aplicațiile web sau mobile, completați formulare sau solicitați produse și servicii pe site-ul nostru, în birourile noastre, în birourile sau site-urile partenerilor noștri sau în alt mod.
 • Când raportați o problemă sau comunicați cu noi despre produsele sau serviciile noastre.
 • Când participați la forumuri de discuții, promoții sau sondaje, comentați pe blogul nostru sau utilizați alte caracteristici social media pe site-ul nostru sau alte activități efectuate pe site-urile noastre sau în rețelele sociale online.
 • Când participați la o competiție, promovare sau cercetare în orice fel, inclusiv pe site-urile partenerilor noștri și prin intermediul rețelelor sociale.
 • Dacă luați legătura cu noi prin metodele de mai sus.

Informațiile pe care ni le furnizați pot include: numele dvs. (numele, prenumele), identitatea (codul numeric personal), adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon, data nașterii, sexul, descrierea personală, înregistrarea vocii (apelurile primite și cele trimise), fotografia sau imaginea, copia semnăturii pe un document și orice alte informații alegeți să ne furnizați.

Vom înregistra, vom stoca și vom putea folosi informațiile pe care ni le furnizați în modurile de mai sus. De asemenea, este posibil să înregistrăm comunicarea prin telefon.

2. Informațiile pe care le colectăm în mod automat:

Ori de câte ori vizitați site-ul nostru sau utilizați aplicațiile noastre mobile, putem colecta automat următoarele informații:

 • Informații tehnice, inclusiv tipul de dispozitiv, adresa IP (Internet Protocol) și furnizorul de servicii internet (ISP) utilizat pentru conectarea dispozitivului la internet, informațiile dvs. de conectare, tipul și versiunea plug-in, fusurile orare, sistemul de operare și platforma, rezoluția ecranului, locațiile dispozitivelor, inclusiv locațiile geografice specifice, precum GPS, semnalele Bluetooth sau WiFi, codarea fonturilor;
 • Informații despre vizita dvs., inclusiv adresa completa URL, secvența de clicuri către, prin și de pe site (inclusiv data și ora); produsele pe care le-ați urmărit sau căutat; (de exemplu, pagini HTML, diagrame etc.), timpul de răspuns al paginii, erorile de descărcare, durata vizitelor de pagină, informațiile despre interacțiunea paginii (cum ar fi derularea, clicul și mutarea mouse-ului asupra anumitor elemente); metodele utilizate pentru a ajunge și ieși din pagini, data / ora și / sau datele de clic, tipurile de conținut pe care le vedeți sau care le interacționați, alte site-uri web și aplicații pe care le-ați vizitat și orice număr de telefon folosit pentru a apela call center-ul nostru.

Consultați, de asemenea, secțiunea "CUM COLECTĂM DATELE DVS.?"

3. Informații pe care le primim de la terțe părți.

 • De la alte companii și parteneri comerciali ai CODRA ELECTRIC SRL, cu care cooperăm în legătură cu competițiile, promoțiile sau sondajele la care participați;
 • Parteneri de afaceri în servicii tehnice și de plată, rețele de publicitate, furnizori de servicii de analiză, furnizori de servicii de căutare atunci când le folosim pentru furnizarea de servicii;
 • În orice alt caz în care ați fost de acord să furnizați datele personale.

Cât timp păstrăm datele dvs.?

Putem păstra informațiile dvs. personale pentru o anumită perioadă de timp după ce ați încetat să mai fiți client, pentru a ne garanta interesele noastre legitime în caz de litigii sau conform legii. În mod normal, păstrăm datele dvs. personale în intervalul de timp necesar, luând în considerare scopurile pentru care au fost colectate; în primul rând pentru a ne îndeplini relațiile contractuale cu dvs., pentru a ne exersa interesele legitime sau pentru a respecta termenele limită de depozitare prevăzute în mod legal.

ÎȚI DISTRIBUIM DATELE?

Putem distribui datele dvs. pentru a vă oferi servicii sau pentru a dezvolta altele noi; pentru a verifica bonitatea și a evalua riscurile; în scopul colectării datoriilor; când vindem toată sau o parte a afacerii noastre și respectăm legile și reglementările relevante etc.

Este posibil să partajăm datele dvs. cu anumite terțe părți pentru a îndeplini angajamentele asumate în cadrul contractelor încheiate cu dvs. și în celelalte scopuri descrise în această Politică. În special, putem furniza datele dvs. personale companiilor și persoanelor care:

 • furnizează servicii în numele nostru, pentru a vă identifica și a vă certifica;
 • susțin activitățile noastre de afaceri, cum ar fi găzduirea și dezvoltarea paginilor web, dezvoltarea și întreținerea sistemelor informatice;
 • sprijină activitățile noastre prin evaluarea riscurilor și detectarea fraudelor, prevenirea spălării banilor, a traficului de persoane și a finanțării terorismului;
 • pot fi atribuite cu colectarea datoriilor și serviciul pentru relația cu clienții;
 • furnizează servicii de curierat sau alte servicii de comunicare;
 • primesc comanda de analiză a utilizării serviciilor noastre și susțin activitățile noastre de marketing (agenții de publicitate, agenții de relații publice, companii de cercetare etc.);
 • oferă alte tipuri de servicii de care avem nevoie pentru a furniza serviciile noastre, pentru a le îmbunătăți calitatea și pentru a ne îndeplini obligațiile legale și obligațiile noastre față de dvs. și pentru a vă asigura că îndepliniți obligațiile dumneavoastră față de noi.

De asemenea, putem furniza datele dvs. personale unor terțe părți în următoarele cazuri:

 • în orice moment când suntem obligați din punct de vedere legal, putem divulga informații despre utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre și a vizitelor dvs. pe site-urile noastre pentru a respecta legea atunci când credem cu bună credință că dezvăluirea este necesară pentru a ne proteja drepturile, siguranța dvs. sau a celorlalți, prevenirea și investigarea fraudei sau răspunsul la cererile autorităților publice;
 • în scopul identificării, investigării și prevenirii fraudei și contribuției la protecția împotriva fraudei, pentru a reduce riscul de creditare;
 • identificarea, investigarea și prevenirea activităților de spălare a banilor și finanțare a terorismului;
 • putem partaja datele dvs. personale cu analiștii și furnizorii de servicii profesioniste de căutare online care ne ajută să îmbunătățim și să optimizăm site-urile noastre web.
 • în vânzarea oricărei părți a afacerii noastre sau transferul obligațiilor dvs. către noi în beneficiul unei terțe părți, este posibil să vă împărtășim datele;
 • pentru orice alte scopuri enumerate în secțiunea "DE CE COLECTĂM DATELE DVS.?"

Atunci când vă transferăm datele, ne angajăm să ne asigurăm că destinatarul respectă aceleași reguli de securitate, stocare și manipulare a datelor personale ca și noi. În acest scop, vom semna contracte corespunzătoare cu destinatarii datelor, care vor asigura toate măsurile rezonabile pentru a vă proteja datele.

Datele dvs. personale pot fi prelucrate, stocate și transmise unor terțe părți în modul și în scopul prevăzut în această Politică de Confidențialitate, în contractul încheiat între dvs. și noi și în consimțământul pe care ni-l acordați.

Datele pe care le colectăm pentru dvs. pot fi de asemenea utilizate pentru procesarea (inclusiv stocarea) în afara țării noastre sau a Spațiului Economic European. Informațiile pe care le transferăm pot fi partajate cu furnizorii noștri de servicii. Acestea pot include procese precum procesarea plăților, analiza datelor, colectarea de date pentru utilizarea site-urilor și serviciilor noastre în scopuri publicitare (inclusiv anunțuri bazate pe comportament online) sau oferirea de asistență pentru serviciile sau produsele dvs. În astfel de cazuri, luăm toate măsurile rezonabile pentru a asigura securitatea datelor dvs. personale în conformitate cu această Politică de Confidențialitate și cu actele de reglementare aplicabile. De exemplu, folosim acordul cu clauzele standard al Comisiei Europene, Programul UE-SUA pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal și autorizațiile autorităților relevante pentru protecția datelor pentru a vă asigura că datele dvs. sunt sigure.

CE DREPTURI AVEȚI CU DATELE DVS. PE CARE LE COLECTĂM?

Aveți dreptul să întrebați de datele personale pe care le procesăm pentru dvs., scopul și natura prelucrării și să vă furnizăm informații cu privire la cei cu care le partajăm (cu excepția cazului în care dezvăluirea acestor informații este interzisă prin lege). Puteți solicita o copie a informațiilor pe care le procesăm pentru a verifica informațiile pe care le avem despre dvs. Copia poate fi solicitată gratuit.

Puteți solicita să actualizăm, să corectăm sau să ștergem datele dvs. personale în orice moment (în măsura permisă de legislația aplicabilă și dacă acest lucru nu afectează serviciile pe care vi le furnizăm). Rețineți că putem respinge interogările care reprezintă un risc pentru confidențialitatea altor persoane ale căror date le stocăm sau care sunt nerezonabile, repetitive sau care ar necesita eforturi disproporționate. Cu toate acestea, suntem supuși anumitor obligații legale care ne împiedică să ștergem cu promptitudine informațiile dvs. personale. Astfel de obligații decurg din legile privind măsurile de combatere a spălării banilor, legile fiscale, legile privind drepturile consumatorilor. În orice caz, în cazul în care nu vă putem îndeplini solicitarea privind informațiile personale, vă vom notifica în timp util.

Puteți să vă dezactivați (sau să vă dezabonați) de la primirea buletinelor informative, a buletinelor informative, a mesajelor SMS sau a altor informații promoționale similare în orice moment în profilul dvs. pe site-ul nostru sau contactându-ne. În plus, în partea de jos a oricărui e-mail cu un mesaj comercial, vom oferi un link pentru a renunța la primirea promoțiilor noastre. Rețineți că mesajele noastre pot conține informații importante sau utile despre produsele pe care le utilizați, reduceri sau alte oferte utile.

Lucrăm intens pentru a vă proteja datele personale și a securiza spațiul de stocare. Cu toate acestea, dacă considerați că v-am încălcat drepturile, contactați-ne pentru a rezolva problema. De asemenea, aveți dreptul de a vă plânge autorității de protecție a datelor. O listă a autorităților UE pentru protecția datelor și informații de contact pot fi găsite aici.

LUĂM DECIZII AUTOMATE DESPRE DUMNEAVOASTRA?

Evaluarea automată se bazează pe datele și informațiile pe care le furnizați, care sunt analizate printr-un algoritm specializat.

CE SCHIMBĂRI S-AU PRODUS?

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această Politică de Confidențialitate, specificând data la care a avut loc cea mai recentă actualizare a politicii de confidențialitate. Dacă s-au produs schimbări semnificative, ne vom concentra asupra lor și vom încerca să vă avertizăm direct atunci când este posibil. De asemenea, vom păstra într-o arhivă versiunile anterioare ale acestei Politici de Confidențialitate, astfel încât să le puteți vizualiza.

Urmați acest link pentru a accesa versiunile anterioare ale Politicii de Confidențialitate.

CUM LUAȚI LEGĂTURA CU NOI?

 

Nu ezitați să ne contactați pentru orice întrebări, solicitări sau comentarii pe care le aveți despre Politica noastră de Confidențialitate sau despre modul în care procesăm informațiile dvs. personale. Orice comunicare este binevenită la adresa de e-mail gdpr@codra.ro.

De asemenea, ne puteți contacta prin poștă la:

CODRA ELECTRIC SRL

Str. Progresului nr.51, ap.17

Bucuresti, Romania

De asemenea, puteți contacta responsabilul nostru cu protecția datelor scriind la adresa de e-mail gdpr@codra.ro.


CE AR TREBUI SĂ MAI ȘTIȚI?

Site-urile și aplicațiile noastre pot conține linkuri către site-uri ale unor terțe părți. Aceste site-uri au propriile politici de confidențialitate. Dacă vizitați aceste site-uri, sunteți supus politicilor lor.


CODRA ELECTRIC SRL

Societate comerciala cu raspundere limitata
RO3618708

 

Înainte de a continua navigarea pe siteul Anuntz.ro, te rugăm să citești și să înțelegi conținutul Politicii de Cookie și Politica de Confidențialitate.

Prin apasarea butonului OK, sau continuarea navigării pe Anuntz.ro confirmi acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie. Poți modifica în orice moment setările acestor fișiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.